اخباراخبار سخت افزار

سری مادربردهای STEALTH ICE گیگابایت معرفی شد؛ طراحی پنهان، عملکرد پیشرفته

AORUS-STEALTH-ICE

در نمایشگاه کامپیوتکس ۲۰۲۵، شرکت GIGABYTE از چند مدل جدید مادربرد با طراحی خاص و متفاوت تحت عنوان STEALTH ICE رونمایی کرد؛ بردهایی با ظاهری تمیز، امکانات حرفه‌ای، و سازگاری کامل با نسل جدید پردازنده‌های AMD. ادامه این خبر رو با توییک فا همراه باشید.



🧊 مادربردهای STEALTH ICE؛ اتصالات نامرئی، ظاهر حرفه‌ای

دو مدل اصلی که گیگابایت در این خانواده معرفی کرده:

  • AORUS X870 STEALTH ICE
  • AORUS B850 STEALTH ICE

هر دو مدل از طراحی پنهان‌شده‌ی کانکتورها در پشت برد استفاده می‌کنن؛ چیزی شبیه به مادربردهای BTF ایسوس یا Project Zero از MSI. این طراحی باعث می‌شه سیستم نهایی ظاهر تمیزتر و گردش هوای بهتر داشته باشه، و همچنین اسمبل ساده‌تری برای کاربرهای حرفه‌ای فراهم می‌کنه.


🔧 جزئیات کاربردی که ارزش اشاره دارن

مادربردهای STEALTH ICE فقط یه بازطراحی ظاهری نیستن. این سری جدید همراه با بهینه‌سازی‌های کاربردی عرضه شده:

  • پشتیبانی از WiFi 7 با درایور تعبیه‌شده در بایوس
  • طراحی جدید برای خنک‌کننده‌های SSD M.2 با پدهای حرارتی دوطرفه (کاهش دمای SSD تا ۱۲ درجه)
  • استفاده از هیت‌سینک‌های مغناطیسی که نصب و باز کردنشون بسیار ساده‌تر از مدل‌های سنتی شده

⚙️ سازگار با نسل جدید AMD و پشتیبانی از X3D Turbo Mode 2

اگرچه تمرکز گیگابایت روی طراحی بوده، اما این مادربردها از نظر عملکرد هم عقب نیستن. مدل‌های سری X870 علاوه‌بر ظاهر یخ‌زده‌شون، از حالت جدید X3D Turbo Mode 2 پشتیبانی می‌کنن که مخصوص پردازنده‌های X3D شرکت AMD طراحی شده و باعث بهبود عملکرد تا ۳۵٪ در پردازش‌های چند رشته‌ای و ۱۵٪ در بازی‌ها میشه.


🔜 زمان عرضه و قیمت؟

هنوز قیمت دقیق این مادربردها اعلام نشده، اما گفته شده که قیمت‌ها رقابتی و در رده‌ی میان‌رده تا پرچم‌دار خواهند بود. گیگابایت همزمان با این رونمایی اعلام کرده که برندهایی مثل Corsair ،Cooler Master و Thermaltake هم قراره محصولات سازگار با طراحی Stealth عرضه کنن.

آرش پدرام

سلام! من آرش پدرام هستم، ۲۶ سالمه و از سال ۹۵ تو دنیای جذاب تکنولوژی و سخت‌افزار کامپیوتر فعالیت می‌کنم. از همون اول که با کامپیوتر آشنا شدم، عاشق این حوزه شدم و شروع کردم به زیر و رو کردن بررسی قطعات مختلف. چند سالی تو بازار کامپیوتر ایران مشغول به کار شدم تا بتونم از نزدیک با نیازها و چالش‌های این حوزه آشنا بشم. به مرور زمان فهمیدم که جامعه تکنولوژی ایران به یه منبع تخصصی، پویا و بی‌طرف نیاز داره. این شد که به "توییک‌فا" پیوستم و حالا اینجا با هم کلی ماجراجویی‌های تکنولوژیکی داریم!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا